آرشيو وبلاگ اخبار و مطالب جدید و جالب یک شنبه 10 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 14:28 :: نويسنده : امیر نصرالهی
آمان نیوز-ظرفی پیرکس یا چینی (بهتر است گرد باشد) برداشته و یک ردیف از چیپس ته آن را می پوشانیم. ازهر مواد مقداری روی چیپس ها پخش می کنیم. و سپس
مواد لازم: چیپس ساده =1بسته قارچ =200 گرم فیله مرغ پخته =100 گرم کالباس(به هر طعم دلخواه ) =100 گرم نخود و ذرت پخته = مقداری پنیر پیتزا =150 گرم پنیر گودا یا بلوچیز= به مقدار کم برای طعم بهتر
طرز تهیه: از مایکرویو فقط برای آب کردن پنیر استفاده می کنیم. پس باید همه مواد از قبل پخته شده باشند. تنها مواد خام ما قارچ هست که آن را به صورت اسلایس خورد کرده و به یک حبه سیر تفت میدهیم. دقت داشته باشید که آب قارچ کاملا تبخیر شود. فیله مرغ پخته را با چاقو ریز میکنیم و کالباس را به صورت درازا خورد میکنیم. ظرفی پیرکس یا چینی (بهتر است گرد باشد) برداشته و یک ردیف از چیپس ته آن را می پوشانیم. ازهر مواد مقداری روی چیپس ها پخش می کنیم. و سپس یک لایه از پنیر رنده شده را روی مواد پخش میکنیم (دقت شود استفاذه از پنیرهای طعم دهنده لزومتی ندارد ولی اگر استفاده شود طعم بهتری را تجربه خواهید کرد). دوباره یک ردیف چیپس یک ردیف مواد و سر آخر مابقی پنیر. کاری که در این لحظه بهتر است انجام دهید این است که با کف دو دست از بالا روی چیپس پنیر فشار وارد کنید تا هم کمی چیپس ها خورد شود و هم مواد به هم بچسبند. سپس برای آب شدن پنیر با توجه به قدرت مایکرویوتان 2 الی 3 دقیقه در مایکرویو قرار دهید.توجه کنید این روش پنیرتان رو طلایی نمیکند و فقط آب میکند. برای طلایی شدن پنیر میتونید از گریل مایکرویو استفاده کنید (اگر علاقه دارید روی پنیرها طلایی شود وگرنه لزومی ندارد).غذا آمادست نوش جانتان.سس قرمز تند به عنوان چاشنی یادتون نره. نظرات شما عزیزان:
|
||